Az alapítvány adószáma:
18016691-1-42

Bankszámlaszám - OTP Bank:
11713005-206010311-00000000

Kérjük segíts Balunak és sorstársainak az adód 1%-nak felajánlásával. Köszönjük!

Gyermekeink

Munkácsi Balázs

munkacsi-balazsBalu  2009-ig, élte a két éves gyerkőcök felhőtlen életét, amikor fulladásos baleset következtében, súlyos agykárosodást szenvedett. Azóta sok terápián túl van, lassú léptekkel, de annál nagyobb erővel és kitartással küzd a javulásért.

Minden terápia hatalmas összegekbe kerül, folyamatosan dolgozzunk annak érdekében, hogy ezt biztosítani tudjuk neki. Szeptemberben Spanyolországban készülünk,  egy ortopédiai műtét sorozatra, ahol Nazarov doktor a teljes testét műti, hogy a feszes izomzata fel tudjon szabadulni, és ezáltal nagyobb mozgáteret és fájdalom mentességet biztosítson neki.

A műtét ára 3200 ezer euró. Örömmel veszünk minden támogatást.

Balu minden napjait itt nyomon követheti: www.balazsert.blogspot.com

Varga Adrián

varga-adrianAdrián 2010-ben született egy  problémamentes terhesség 38.-hetében, Pécsett. 2 hónapos korában egy rutin hasi és koponya Uh-n az agyában cisztát láttak. 5 hónapos volt, mikor még mindig nem mozgott.
Adrián feltehetőleg szüléskor vagy azt megelőző órákban kapott egy agytrombózist a jobb oldalára mely következtében súlyos idegrendszeri károsodása lett, majd bal oldalon egy súlyos agyvérzése lett, időközben epilepsziás rohamok is jelentkeztek.

Azóta a szülők sok terápiát kipróbáltak már, Adrián bár kis lépésekkel, de fejlődik. Forog, játszik, mindent megért, vezetve lépeget, családtagokat felismeri. Édesanyja nem dolgozik Adriánnal van otthon, ezért a család anyagi lehetőségei végesek.
Szeretnék kipróbálni a Thera Suit terápiát, és a HRG terápiát, de erre már nincs anyagi fedezetük. Amennyiben lehetőségük van Adriánt támogatni, kérjük feltételnül tüntessék fel az utalásnál Adrián nevét.

Adrián minden napjait itt nyomon követheti: http://adriankiselete.blogspot.hu/

Csontos Keve

Keve 2005-ben született, ikertestvérével együtt. Születése előtt oxigén hiányos állapotban került, mely agykárosodáshoz vezetett. 3 hónapos kórában epilepsziás lett, amely még jobban károsította az agyát. 6 hónapos korára visszafejlődött egy újszülőtt szintjére, mind mozgásban, mind szellemileg. A folyamatos fejlesztéseknek köszőnhetően ma már beszél, ért mindent. Önállóan kúszásra képes, segítséggel ül és lépeget. Mindezek mellett nagyon vidám, kiegyensúlyozott gyermek, aki hatalmas akaraterejének köszönhetően, lassan de folyamatosan fejlődik. Kevének szüksége van az állandó terápiákra, de a család anyagi lehetőségei korlátozottak, ehhez kérjük az Önök segítségét.

Lukács Csaba

lukacscsaba1Csabi 2004-ben született, 41 hétre. 4 hónapos kóráig úgy tűnt, hogy egészséges, utána derült ki, egy MR vizsgálat által, hogy oxigénhiányos állapot következtében a fehérállományának jelentős része elhalt. Jelenleg négy végtagi spazmusa van. Ettől függetlenül, egy nagyon vidám, kommunikatív kisfiú, akinek folyamatos gyógytornára, fejlesztésekre van szüksége. Nazarov doktor féle műtétre készülnek, melynek költségeit a család nem tudja biztosítani részére, ehhez kérjük az Önök segítségét. Csabit édesanyja egyedül neveli, így minden felajánlást örömmel fogadnak!